Retuch

sirokuma!!.jpg (image)
.
Lyssna in dig på nytt från Beyondbeyond själv. Kolla upp discon på myspace eller ladda ner den retuscherade versionen av Crystal Castles Air War här.
http://www.myspace.com/beyondbeyondbeyond
.
The Golden Filter är också på gång med nytt. Här är nya singeln Thunderbird som matchar discon på hitten Solid Gold. Detta kan bli något!

Var sensation ation

tiger on Flickr - Photo Sharing!
.
Tigercity heter bandet som är ett riktigt fynd. Har du någon gång uppskattat Prince eller Whitest Boy Alive eller Holy Ghost! finns det en stor risk att du kommer att bli besatt. Se upp. Nya albumet Ancient Lover är en pärla.
.

Tigercity Ancient Lover

.
.
.
Snart händer det nya saker förresten..

Testliebe

bowl - green 1 by - BEASTMAN -.
bowl - green 1 on Flickr - Photo Sharing!
.
.
Tyska DJn Siriusmo är för närvarande (och sedan en bra tid tillbaka) den främsta electroartisten. Från Boys Noze Records släpper Siriusmo den funkigaste discon med de mest hyperaktiva beatsen. I höst har vi två nya EPs att förvänta oss och lite längre fram ett Siriusmo-album. Ja, du läste rätt!
.
.
Testliebe är ett nytt bidrag av Siriusmo.

Siriusmo Testliebe

Äntligen får man höra Siriusmos remix på Shooting Stars. Tack.

Bag Raiders Shooting Stars (Siriusmo Remix)

.
Spotify:
Siriusmo

Högt upp

MOON RIVER: water in water
.
.
Aeroplane får sällan fel när de mixar låtar med en klar discovision. Remixen av Friendly Fires Paris var en direkt klassiker som fortfarande håller till ungefär alla tillfällen. Just den remixen innehöll ett sammarbete med det amerikanska pop-bandet Au Revoir Simone, någonting som ska upprepas då Aeroplane tar sig an en Au Revoir Simone låt för retusch. Orginalet förbättrat heter det!
.
.

Au Revoir Simone Another Likely Story (Aeroplane Remix)


Ett embryo

Låt mig sova och väck mig precis i tid till den 13 oktober. Snälla? Det är då som den Oklahomabaserade kultförklarade (av mig då..) The Flaming Lips släpper sitt 12e studioalbum vid namn Embryonic. Det 18 låtar långa albumet kommer som en dubbelskiva och inkluderar sammarbeten med MGMT och Karen O (The Yeah Yeah Yeahs). Förhoppningsvis kan The Flaming Lips behålla sin fantastiska psykadeliska pop som man producerade på Yoshimi Battles the Pink Robots och At War with the Mystics.
.
.
.
The Flaming Lips - Embryonic Deluxe Edition - Pre-Order Here!
The Flaming Lips on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures ...
.
.
Ifall albumet skulle bli en besvikelse kan jag åtminstone titta på omslaget och bli glad, för det är oerhört fint!

Gravity will get you everytime

holy shitit's a fucking rainbow.
.
We Have Band har precis kommit med nytt. Det är en ny EP vid namn You Came Out/West End Girls. Tidigare har We Have Band ärligt talat aldrig lyckats övertyga med sin "två-år-försenade-omoderna-rave-indie", men nu plötsligt har det blivit ändring! Båda låtarna på EPn inklusive remixerna är riktiga pärlor att vicka på stolen till. Den andra låten på EPn West End Girls är ursprungligen en Pet Shop Boys låt brilliant restaurerat och retuscherad.
.

We Have Band You Came Out

We Have Band West End Girls

.
We Have Band on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures ...
.
.
Här är även bland de snyggaste affischerna till en konsert. HEALTH och Pictureplane.

Baby Monster

Det här har jag fastnat för på sistone. Baby Monster heter electrobandet som stressigt blipbloppar utan att låta obekväma. Lite lika M83 emellanåt. Trion härstammar från Eugine, Oregon och kan bitvis jämföras med tecno av The Knife och ghettotech-remixar av Mondkopf.
.
Låtarna Curses och Ultra Violence And Beethoven (finns på deras myspace) är magi-epik.
.

Baby Monster Curses

.
BABY MONSTER on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures ...

Editering

Med stor förväntan ser vi kollektivt fram emot det brittiska rockbandet Editors nya skiva In This Light and On This Evening. Efter att Joy Division och Echo And The Bunnymen inspirerade Editors aldrig förlorat i kvalité under sin två skivor långa karriär ligger förhoppningarna på det tredje försöket på "tappad heliumfylld McDonaldsbalons"-höjd.
.
Singeln från skivan heter Papillon och lovar mycket inför skivans release 12 oktober.
.

It May Seem Farfetched

Här är min senaste mixtape på sidan pacemaker. Den är fylld av disco och disco och annat som svänger. Kolla upp den för den här blandningen antagligen anpassar sig till många livssituationer.
.
.
.
I mixen finns två låter av de fantastiska Faze Action. De ger tillbaka corny disco sin värdighet genom fantastiska beats och influenser.

Faze Action Disco Warrier

Metronomy Heartbreaker (Faze Action Remix)

Faze Action 8106.Tv, I Wanna Dancer


Let's get...animal

{ n o n } T Y P E
The Glimmers är många DJs favoritdiscoband. Det märkt tydligt. Dansgolvsutjämnaren Galactic Prism visar tydligt på The Glimmers oerhörda oerhördhet.  Det här är disk ho.

The Glimmers Physical (Tillsammans med Disco Drunkards)

The Glimmers Not Donna


Is-"

New Wave-Funk bandet Hockey släpper sin debutskiva Mind Chaos på nytt. Nu förbättrad med ny tracklist med nya låtar och annan ordning. 2008 års version saknade tyvär en del av det vilda Hockey visade upp live på Peace&Love i år. Det är dock kirrat till denna version som är riktigt riktigt bra!

Hockey Song Away

Hockey Learn to Lose <- Ny singel

Hockey 3am Spanish

Hockey Too Fake

Hockey på Spotify: Hockey

Framtida forntid

today and tomorrow


Som alltid gör Texas-bandet Voxtrot oerhört vacker musik. The Start of Something har fått hamna på min spellista som heter "Klassiker" med låtar som inte går att tröttna på. Och så gör Voxtrot det igen! Helt ofattbart. Berlin, Without Return... är fantastisk just nu. Lyssna här!

Voxtrot Berlin, Without Return...

Voxtrot The Start Of Something

//

Friendly Fires Bored Of Each Other


Uppmärksamma i efter- och förhand

[littlekris_1.jpg]
SEXY PEOPLE




Här är nytt att upptäcka nu.
Den här musiken är fin att återuppleva.. om man upplevt den dvs. Annars får du uppleva den nu och återuppleva den om nåt år. Glad.

RSS 2.0