Testar spellistor

Jag har egentligen ingenting viktigt att informera världen om utan tänkte bara testa hur det funkar att lägga in en spellista på bloggen. Det här verkar lagom praktiskt. 

Om någon har något smartare sätt att lägga upp musik utan att bli allt för olaglig så dela med er för sjutton!


Här är typ min veckas spellista:

a href="http://www.profileplaylist.net">Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Spotifyande + Breakbot ( = är inte samma sak)

Jag gjorde ett försök till en Spotifyspellista nyligen för att kunna dela med mig av lite bra band och så. Jag måste säga att Spotify är en underbar idé som antagligen kan gynna musikbranschen, men samtidigt är det så jekla svårt att hitta smågrejer. Last.Fm är underbart för att hitta nya band och få massa tips, men mycket lite av de små intressanta alternativa banden och artisterna finns inte med i Spotify! Hur som helst så är detta en playlist som är ganska så jätte blandad:
Beyondbeyond

Sedan ska jag ta och tipsa om en underbart bra artist vid namn Breakbot (det finns en Breakbot remix i Spotifylistan). På något vis blir allt funkigt när Breakbot börjar pilla och ändra på andra artisters orginallåtar. Bland annat så är remixen av australienskiska PNAU:s Baby bättre än orginalet!

PNAU - Baby (Breakbot Remix)


Sebastien Tellier - Roche (Breakbot Remix)       <<< Blir bättre och bättre för varje gång!

Siriusmosiriusmo

Siriusmo har det lyssnats på flitigt 2008. En enormt duktig tysk electroartist som om man ska katigorisera, skulle hamna nära house, disco eller lite thrash imellanåt.
På iTunes kan man hitta EPs som sträcker sig tillbaka till den antika åldern 2004, men det är under det senaste året som Siriusmo har synts med två egna EPs (Allthegirls och Diskoding), remixer (bland annat Digitalisms Echoes och David Rubatos Circuit) och på en jäkla massa mixtapes. Gooooogla för tusan!
Det känns framför allt som att man hört låten Diskoding hur mycket som helst av olika DJs.


Sedan har Siriusmo även ett av årets skönaste omslag till EPn Allthegirls!

Myspace

Nümmer ätt

Här har ni. Grattis världen (eller grattis till den del av världen som hittat hit)!
Förvänta er en massa tips på ny musik i form av artister, band, låtar, album, remixer och Jehova vet vad.




Om du känner dig lite disco idag så ska du kolla in Shazam. Underbart bra electroartist från Australien med en hel del sköna disco och funk referenser. Pool Party kan vara årets discolåt... Eller vad fan, det är nog den allra bästa!
Myspace

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0