JAMAICA

Directed by So-Me and Machine Molle.
Jamaica is Antoine Hilaire and Flo Lyonnet.
"I Think I Like U 2" produced by Xavier de Rosnay and Peter J. Franco.
www.jamaicanoproblem.fm
www.myspace.com/ithinkilikejamaica
www.twitter.com/jamaicatwit


 

Jamaica är en electroindieduo från Frankrike, producerade av Xavier de Rosnay från Justice. Här är deras senaste singel I Think I Like U 2 och den är THE BOMB. Håll även koll på medverkan på Kitsunés nästa smling som släpps i april.


CREAM SODA

Det var tydligen en stor musiktävling i svensk tv nyligen. Jag tittade förbi på en av dess deltävlingar, men det verkade så himla hilma ointressant. Därför väljer jag att fokusera på annat, nämligen hur bra dubstepinspirerade houseakter låter. Tänk dig dubstep fast med mer sväng. Så här kan det låta!


Charlie Fanclub

Charlie Fanclub - Nightbreed Pt1


Surkin - Fan Out

WORK IT BABY



Skivbolaget med det extravaganta namnet Work It Baby firar i år 10 års jubileum. De tio första åren av house-skivbolagets historia har fyllts av släpp från Kris Menace, Fred Falke, Triologyyy, Lifelike, Savage och så vidare. Detta firas genom en samlingsskiva med 30 låtar av artister från skivbolaget och en hel del kollaborationer mellan dem. Håll utkik!

Kris Menace & Fred Falke - Enamorated
Menace & Adam - Missile Test (Fred Falke Remix)





Bild

Totalt Liv Förevigt



Oxfordbandet Foals bryter nu tystnaden kring uppföljaren till debutskivan Antidotes från 2008. Skiva nummer två kommer att släppas 10 maj under namnet Total Life Forever. Albumet spelades in i Göteborg och kommer att föregås av singeln This Orient en vecka tidigare.

Spänningen inför Total Life Forever kan nästan inte bli så mer Total Forever som den har blivit i och med 7-minuters odysséen Spanish Sahara med tillhörande video. Här visar man varför Foals är ett av de mest intressanta och skapandeglada banden i modern ålder.



Bild: But Does It Float

RSS 2.0